Prodej luxusního apartmánu 2+kk s terasou 76m2, Shëngjin, Albánie.

  • 2 181 000 Kč , 87 240 EUR – včetně právního servisu a poplatků.

Jsme česká realitní agentura z Brna, poskytujeme kompletní nadstandartní servis v oblasti prodeje apartmánů v Albánii- lokalita Shengjin.

Veškeré apartmány ,které nabízíme jsou důkladně prověřeny, aby splňovali všechny legislativní povinnosti a celý nákup byl tak právně v pořádku, naše Realitní agentura, veškeré obchody garantuje.

Cena zajištuje komplexní servis prodeje nemovitosti v Abánii, vyřizování právního servisu v Česku i v Albánii, ubytování klienta, veškeré notářské poplatky, úschovy, atd.

Představujeme Vám luxusní apartmán v ambiciózním moderním developérském projektu ve výstavbě , apartmán 2+kk 1. NP s terasou o rozloze 75,87 m2 . Dispozičně je apartmán rozložen na pokoj s kk, ložnice, koupelna,terasa.

O projektu ve výstavbě- jedná se luxusní komplex-přímo ve městě Shengjin,naše realitní agentura nabízí exkluzivně k prodeji 30 apartmánů, klient jsi může vybrat patro, rozlohu a dispozici apartmánu .Tento komplex bude zahrnovat komfortní rezidenční jednotky,rozlehlý venkovní bazén, písečná pláž 3. minuty od rezidence, promenáda lemovaná plážemi a nádherným mořem, restaurace, beach bary, obchůdky -jsou samozřejmostí.

Naše Realitní agentura zajištuje kompletní servis od vyřízení dokumentace,překladů,právní podpory v České republice v Albánii,převod energií a další.

Investice do devoleperských projektů s naší společností je bezpečná zajištěná na několika úrovních.

Všechny transakce jsou podloženy smlouvami- ověřené notářem s garancí naší společnosti, dále jsou chráněny komplexním právním servisem.Dále garantujeme hladký průběh převodu vlastnictví a pečlivou ochranu financí našich klientů.Jsme v úzkém kontaktu po celou dobu výstavby a následně i po kolaudaci.

Zakládáme jsi na profesionalitě a spolupracujeme pouze s developery,kteří mají historii a velké zkušenosti ve stavebnictví.

Tento developerský projekt, nabízí moderní a kvalitní bydlení.

Nyní mají investoři jedinečnou příležitost získat apartmány v tomto projektu za výhodné ceny. Po dokončení stavby se očekává nárůst hodnoty nemovitosti,což přinese zhodnocení investic.

Platba je rozdělena na splátky.

Komplex se nachází v atraktivní části Shengjinu, 100 metrů od krásné pláže, která je oblíbená mezi turisty.Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně celoročně otevřených restaurací ,obchodů a služeb.Tento prvek zvyšuje atraktivitu pro investice, rezidenty, návštěvníky a turisty.

Celkový vzhled bude působit kvalitně a moderně, bude představovat luxusní bydlení na vysoké úrovni,uspokojí ty nejnáročnější hosty.Investice do tohoto projektu, je vhodná pro zhodnocení financí, tak i pro pronájem.

Komplex je také ideální pro osobní užití,at už jako trvalé bydlení nebo rekreační nemovitost.

Shengjin je pobřežní město v kraji Lezhe v severozápadní Abánii, s nádhernými plážemi a půvabným mořem Shengjin je domovem jednoho ze vstupních přístavů Albánie Port of Shengjin.

Nachází se 30 min. od mezinárodního letiště Tirana. Vynikající dopravní dostupnost- nově otevřená dálnice.

© 2024 Realitní agentura AF